Anketa o realizaciji nastave na daljinu SF

Drage koleginice i kolege, počinje treća nedelja otkako je uvedeno vanredno stanje na teritoriji Srbije zbog epidemije virusa COVID-19, kako je ovo situacija koju niko nije mogao da predvidi, niti da se dovoljno pripremi za istu, pravo je vreme da svi zajedno pokažemo jedinstvenost i razumevanje. Pre svega želimo vam svima dobro zdravlje i ostanite kod kuće!

Anketa o realizaciji nastave na daljinu na Saobraćajnom fakultetu ima za ideju da prikupi sve informacije o tome kako se, u kom obimu i formi održava nastava, kao i da saznamo da li imate eventualnih problema ili poteškoća na nivou pojedinca ili na nivou smerova, generacija. Garantujemo da će prikupljene informacije ostati anonimne, one će biti iskorišćene za analizu, kao i za eventualno reagovanje u rešavanju problema.

Pozivamo na razumevanje i kolegijalnost u odnosu student – profesor. Naši profesori su takođe prvi put u ovakvoj situaciji i verujemo da ulažu veliki trud kako bi se prilagodili vanrednom stanje.
Iz razloga što niko ne zna koliko vanredno stanje može da potraje, hajde da svi zajedno damo sve od sebe da prebrodimo ovu situaciju i iz nje izađemo kao pobednici!

Ankete su sortirane po smerovima (IV, VI i VIII semestar, u anketi jedan ispod drugog) i zajednička nastava kao jedinstvena za celu prvu godinu bez obzira na smer. Primer popunjavanja, student TS druga godina kome je ostalo 2 ispita iz prve godine popunjava anketu za TS IV semestar i deo ankete za zajedničku nastavu, one predmete koje je preneo. U polju ispod svakog predmeta upište informacije o predmetu, da li se nastava održava, na koji način, u kom obimu. U komentaru na kraju ankete upišite sve što mislite da je dobro ili loše, kao i neke ideje koje bi bile od pomoći svima.

Zajednička nastava (II semestar):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQCebyolzG2XDf9hgg9Td2OihogR9bMJt_nuJWr84cgAJQtg/viewform

TS:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSef1gfl_LE79UmR-PH_IfGp4dRwhMzQhaNAhbYPQ8exGtcL_Q/viewform

PS:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2Zsy5PkYbk8WS2YSzaNjOsoceXl5JGR8F9ZU8BJ1sN6EwXg/viewform

LO:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciwnAIyExASoYXFKs7z7UNhR1zEGm4n9_zuI2pdf7kWuPiRA/viewform

VD:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWij4zob7qZ3oHBQaM1GoZggz3ckj7FMpiwDJWJil-N7wTrA/viewform

VZ:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccltiFGRUyR3LWLdhl6XU5PzJMumAD5K2nJs0AYf_Vuu4UKA/viewform

ŽE:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEhgQVF-mgRQ5SL3VNwV9Ss_w4sE_rJ_emGm2y5kDyQ2oyUQ/viewform

DB:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg5RYFYb1gumFAzd0hlACP_rs1LqO-ElVyWbkWWDhT0wDs7A/viewform

DS:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccpheLPqpA0p5ih2lKPGvZh3cqD7MuG5aoxR1nBh7mCWCQKA/viewform

DT:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBWQTNWXfUl0HKPeNDYFkqDYKHcEzXea4CfZA7Ju1n_IaUiw/viewform