Potpisan ugovor o saradnji između SSSF i auto škole “Start Plus”

Savez studenata Saobraćajnog fakulteta potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa auto školom “Start Plus” koji će studentima Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu omogućiti obuku za vozače za A1, A2, A, B, C i CE kategorije.

Auto škola “Start Plus” nalazi se u ulici Braće Jerković broj 117, na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu. Budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita nude kvalitetnu obuku i vožnju, pod stručnim nadzorom naših instruktora. Njihov cilj je da stvore sposobne i odgovorne vozače, koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.
Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na sopstvenim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i vremena za obuku.
Teorijski deo nastave se odvija u učionici u prostorijama auto škole na adresi Braće Jerković 117, dok se poligon za za praktičnu obuku nalazi na platou sportskog centra Banjica, u Crnotravskoj ulici broj 4.
Pored obuke vozača auto škola organizuje i polaganje kursa prve pomoći, koji je obavezan za sve kandidate koji ne poseduju vozačku dozvolu.

Svim polaznicima auto škola “Start Plus” nudi besplatno lekarsko uverenje i prvu pomoć.

Kontakt:
063/775-69-95
060/355-10-37
autoskolastartplus@gmail.com
http://autoskolastartplus.com/

Više informacije možete dobiti i u kabinetu 227 radnim danima od 11 do 13 časova.