SF liga Balerina – 5. sezona – OTVORENE PRIJAVE

Prijave počinju u ponedeljak!

Napravljena je preliminarna lista ekipa koje su se prijavile do sada i na kojoj je 11 ekipa, puno je interesovanja za ligu ove godine pogotovo mlađih kolega, svakako konačna prijava postaje validna kada se uplate kotizacije koje ove godine iznose 10000 rsd po ekipi. Nagradni fond je ove godine znatno veći i iznosi 15000 rsd za prvo mesto, 10000 rsd za drugo i treće, pehari, medalje kao i trofeji za najbolje pojedince se podrazumevaju. Baza sf lige kao i 3 godine u nazad ostaje SRC Kolos, koji je u međuvremenu malo renoviran.

SF liga u fudbalu Milorad Arsenijević Balerina koja ulazi u 5. sezonu odigravanja, ni ove godine ne menja format i oblik!

SPSF i SSSF s ponosom žele da najave novu sezonu SF lige, projekta koji je unikatan na celom Univerzitetu u Beogradu, samo za studente Saobraćajnog fakulteta i koji okuplja preko 100 takmičara podeljenih u 12 ekipa zajedno sa velikim brojem kolega i koleginica koji iz nedelju u nedelju gledaju i navijaju za svoje favorite.

SF liga će i ove godine izlgedati kao i do sad: 12 ekipa koje će se takmičiti kroz 6 vikenda, nakon čega nas očekuje playoff. Početak lige je zakazan za prvi vikend letnjeg semestra, igraće se kao i do sada na SC Kolosu.

Pristupite grupi na facebook-u gde možete naći još informacija i videti kako je to izgledalo prethodnih godina: https://www.facebook.com/groups/SFligaBalerina

Sprotski pozdrav!