Obaveštenje o tekućim događajima

S obzirom da iz dana u dan dobijamo pitanja vezana za povratak na fakultet, ispitne rokove, nastavu i ostale stvari u vezi sa studiranjem, želimo da obavestimo sve kolege i koleginice da mi kao studentski predstavnici i student prodekan koji je deo uprave fakulteta nismo dobili nijednu konkretnu i zvaničnu informaciju ova dva meseca vanrednog stanja od strane uprave fakulteta. Od prvog dana vanrednog stanja pokušavamo da budemo u stalnom kontaktu prevashodno sa prodekanom za studije kao i sa ostalim članovima uprave, međutim dobijamo vrlo malo, nedovoljno odgovora. U stalnom smo kontaktu sa Parlamentom Univerziteta i sa njima razmenjujemo informacije. Dajemo sve od sebe da sa svima vama podelimo sve informacija koje su tačne, iza kojih možemo da stojimo i koje nikako ne mogu dovesti do nečeg pogrešnog ili netačnog, verujemo da uspevamo da ažurno odgovaramo na vaša pitanja preko svih društvenih mreža i svih naših profila.

Za ova dva meseca, napravili smo anketu o održavanju online nastave, postavljali smo pregršt pitanja i zahteva vezanih za nastavu tokom vanrednog stanja, kasnije vezano za povratak na fakultet, ispitne rokove i druge stvari. Informacije kojima baratamo i koje prosleđujemo vama zasnovane su na našim prethodnim iskustvima u funkcionisanju, neformalnim razgovorima sa upravom, profesorima i zaposlenima na fakultetu, iskustvima i informacijama kolega sa drugih fakulteta i Univerziteta.

Naredni korak je da u najkraćem roku održimo sastanak sa upravom i nadamo se da ćemo posle toga dobiti konkretne odgovore i zvanične informacije, kao i odgovore na zahteve koje smo, i koje ćemo postaviti.

SPSF

SSSF

Student prodekan